Op vrijdag 6 maart 2015 organiseert de stichting Clark Accord Foundation in Suriname een bijzondere benefiet avond, met diner en Jazz muziek.

Op deze Read & Eat-avond zullen verschillende Surinaamse schrijvers die hun sporen hebben verdiend op nationaal en internationaal gebied, fragmenten voorlezen uit het werk van collega-schrijver Clark Accord, auteur van o.a. de bestseller “De koninging van Paramaribo”, “Tussen Apoera en Oreala”, “Bingo”, “Shirley in Allochtonië”, “Met eigen ogen” en de postuum verschenen roman “Plantage `d Amour”.

Onder het genot van een culinair driegangenmenu, zullen de gasten luisteren naar de voordrachten van een reeks bijzondere Surinaamse schrijvers, waaronder Cynthia McLeod, Tessa Leeuwsa, Alida Neslo, Gerrit Baron, Hilli Arduin, Arlette Codfried. Ook zullen de winnaar van de Sori Yu Talenti schrijfwedstrijd 2014 voorlezen. De avond wordt omlijst met jazzmuziek van Liesbeth Peroti.

De opbrengst van de avond is bestemd voor het jaarlijkse schrijf- en scholenprogramma van de C.A.F.S. De benefit vindt plaats in het Cornerhouse aan de Waterkant, op vrijdag 6 maart van 18:00 tot 21:00 uur.

Wilt u dit event niet missen dan mag u zich vóór 15 februari registeren via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of mobiel 08714894 /08109171.