Steve Montroos (1961) heeft als core business een Administratie & Advieskantoor annex een Vergader- en presentatieruimte en houd zich verder bezig met beleggingen in vastgoed. (www.montroos.nl) Heeft meer dan 33 jaar ervaring in accountancy en belastingen, waarvan inmiddels meer dan 22 jaar als ondernemer. Steve voelt zich zeer vereerd dat hij gevraagd is door Liesbeth Accord om als penningmeester van de Stichting een bijdrage te mogen leveren aan het waarborgen en laten voortleven van de herinneringen aan Clark Accord ter inspiratie voor huidige en toekomstige generatie.

Steve Montroos kl

Karin Amatmoekrim (1976) is schrijver en letterkundige. Ze publiceerde meerdere romans, waaronder Het gym (Prometheus, 2011) en De man van veel (Prometheus, 2013). Amatmoekrim ziet in het werk van Clark Accord een belangrijke bijdrage aan de postkoloniale literatuur. Als vriendin draagt ze zijn nalatenschap bovendien een warm hart toe. Ze is bestuurslid van de CAF. www.AmatMoekrim.com

Karin-Amatmoekrim-kl

Oriville Breeveld is een muzikant, producent en componist. Met zijn bedrijf The Groove Group schrijft hij succesvolle nummers voor tv, radio en andere artiesten. Ook richtte hij Vitamine V op; een platform dat mannen inspireert en aanspreekt op hun verantwoordelijkheid als vader. Breeveld is bestuurslid van de CAF. OrvilleBreeveld.com

Orville-Breeveld-kl

Monnique Accord-Okonkwo (1974). Als nicht van Clark Accord, draag ik graag bij aan het onder de aandacht brengen van zijn erfgoed. Hiermee Draag ik bij aan de literaire ontwikkeling van onze kinderen. In het dagelijks leven werk ik als project coördinator in duurzame projecten. Ze is bestuurslid van de CAF.

Monique Accord kl

Liesbeth Accord, zus en literair erfgename van Clark Accord, is de beschermvrouwe van de Clark Accord Foundation. Accord gaf de aanzet voor oprichting van de CAF vanuit de wens om het werk van haar broer onder de aandacht van de mensen te blijven brengen..

Liesbeth-Accord-kl